Wat reken ik voor mijn inzet in 2020?

Nico-foto-min

Ik lever mijn diensten altijd op maat. En bij diensten op maat hoort een prijs op maat. Maar veel mensen willen graag vooraf weten waar ze precies aan toe zijn. Dus laat ik in de onderstaande prijslijst zien wat mijn vaste prijs is voor een aantal producten.

Wil je voor mijn dienstverlening op maat ook liever een offerte op maat, bijvoorbeeld omdat je me liever per uur betaalt? Of omdat een bepaalde dienst niet in mijn prijslijst staat? Dat kan natuurlijk ook. Mijn uurtarief is € 65,00. En voor adviezen over de digitalisering van je administratie of de verbetering van je bedrijfsprocessen kun je ook bij mij terecht.

Wat doe ik voor jou?Wat reken ik?
ik stel je BTW-aangifte op of controleer die€ 90,00 per stuk, 4 voor € 200,00
(als je zelf je facturen boekt)
ik boek je facturen€ 75,00 per 75 documenten in een kwartaal
ik maak je jaarrekening op€ 300,00 voor zelfstandigen
€ 500,00 voor micro-BV's
ik stel je aangifte inkomstenbelasting op€ 200,00
ik stel je aangifte vennootschapsbelasting op€ 300,00 voor micro-BV's
voordeelpakket: ik stel je BTW-aangiftes, je jaarrekening en je aangifte inkomsten- en/of vennootschapsbelasting op€ 600,00 voor zelfstandigen;
€ 900,00 voor micro-BV's
(als je zelf je facturen boekt)
ik maak een loonstrook voor je en doe de loonaangifte€ 17,50 per loonstrook

Algemene opmerkingen

  • Met documenten bedoel ik hier ” in- en verkoopfacturen bij elkaar”: 75 documenten per kwartaal kan dus bestaan uit 5 verkoopfacturen en 20 inkoopfacturen in de eerste maand, 18 verkoopfacturen en 22 inkoopfacturen in de tweede maand en 7 verkoopfacturen en 3 inkoopfacturen in de derde maand of welke andere combinatie ook. En als het er een keer 78 zijn in een kwartaal, is het ook niet erg.
  • De prijs is gebaseerd op de verwachting dat je de documenten of je administratie digitaal aanlevert – komt het op papier dan reken ik 50% meer voor de extra verwerkingstijd.
  • Op al mijn diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.
  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op groei.