“Blijven kijken of het duurzamer kan”: Officemanager Erwin

financieel duurzaam fiducie office manager btw-aangifte uitbesteden - bokehouding zzp uitbesteden

Erwin Wesseling is Office Manager bij Fiducie. Hij houdt zich vooral bezig met:

  • correspondentie over offertes, facturatie en overeenkomsten van Fiducie
  • jaarrekeningen
  • notulen aandeelhoudersvergaderingen
  • algemene e-mail

“Duurzaamheid betekent voor mij: “ervoor zorgen dat het leven, van mij, maar ook van al het andere, zoveel mogelijk kwaliteit heeft.” Dat veronderstelt dus dat ik kijk naar de impact van wat ik doe en aanschaf.

Zoeken naar de juiste balans

Sinds ik bij Fiducie werk, kijk ik vaker of ik iets echt nodig heb of dat het ook anders kan. Ik besloot voor ons kantoor een plantenbak te maken, van resthout uit mijn kelder. Duurzamer dan een nieuwe kopen van kunststof, dacht ik. Maar ik had natuurlijk meer materiaal nodig, zoals schroeven en een vuilniszak. Eenmaal bezig, wist ik niet meer of ik zo goed bezig was. Was dit duurzaamheid of aanrommelen? Bij Fiducie ervaar ik de vrijheid om te zoeken naar de juiste balans.

Dat sluit aan bij wat ik naast mijn baan doe: als zenleraar leer ik mensen mediteren en zich bewuster te worden van hun impact op de omgeving. ‘Door dagelijks stil te zitten, voelen zij zich beter en gaan beter naar hun eigen handelen kijken. Dit leidt volgens mij naar bewuster, en vaak minder, consumeren.

Ondersteuning lokale ondernemers

Ik vind het heel leuk om te zien hoe Nico gebruik maakt van zijn directe netwerk en zelf lokale ondernemers steunt. Iedere euro die je lokaal besteedt blijft lokaal rouleren en komt dus ten goede van je eigen omgeving, zoals eten uit je eigen moestuin ook goed is voor de omgeving.

Sommige van onze klanten ken ik nog van de Impact Hub Rotterdam, waar ik bedrijfsleider was en Nico zijn bedrijf startte. Ik zag Fiducie groeien, ik zag hoe Nico zijn klanten begeleidde en ik zag toen voor het eerst wat een dat verschil dat maakt.

Goed boekhoudkundig advies kan bepalend zijn voor de richting en het succes van een bedrijf.”

Je kunt Erwin volgen op LinkedIn

Ook ondersteuning nodig bij jouw financiele administratie?

Neem contact op!

 

 

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Anke Welten

Laat een reactie achter