Wat vinden mijn opdrachtgevers?

Mariska Kools, Controller bij BoP Innovation Center

“Nico heeft bij BoP Innovation Center een belangrijke bijdrage geleverd aan het transparanter, begrijpelijker en efficiënter maken van de financiële processen. Hij heeft de managementinformatie uit het financiële systeem de juiste vorm en inhoud gegeven, in afstemming met de organisatie, waardoor de medewerkers beter inzicht in en grip op de financiën van de projecten hebben gekregen.”

Wendy van der Klein, For Purpose

“Zeer betrouwbare adviseur die zijn afspraken nakomt en echt luistert naar wat je nodig hebt. Ook met allerlei zzp-vragen kun je bij hem terecht en als hij het antwoord niet direct weet zoekt hij het uit en komt er op terug. De prijs-kwaliteitverhouding klopt en hij reageert binnen 1 dag op mails of contactverzoeken. Voor mij gaf de doorslag dat hij zich richt op duurzame ondernemers en werkt vanuit het hart.”

Anke Bergmans, Mountainview Research

“Nico heeft mijn jaarrekening heel helder opgesteld met bij elke post een uitleg over wat het precies inhoudt. Ook prettig dat hij mijn kosten en btw-aangifte kritisch heeft bekeken en nog wat dingen heeft rechtgezet. Zijn grondige, kritische blik geeft me vertrouwen dat hij niks over het hoofd ziet. En het is prettig dat hij uitlegt waarom iets op een bepaalde manier werkt.”

Fiducie werkt onder andere voor

JannaKool
Logo-BOP-Innovation-Centre
For-purpose-logo-transparant
De-rotterdamsche-oude-logo
Brood-Nodig-logo-transparant
Logo-Ensys

Ook samenwerken met Fiducie?

Neem via onderstaande button direct contact op

Hans Snel, Nectar Marketing

“Sinds kort laat ik mijn financiën door Nico controleren. Tot nu toe heel tevreden. Nico heeft voor mij een opstelling gemaakt die ik direct kan invoeren in het belastingformulier, dat scheelde mij veel werk. Ook heeft hij mij goed geadviseerd. Daarbij is Nico een ontzettend aardige man om zaken mee te doen. En niet onbelangrijk: hij is net als ik een maatschappelijk bewuste ondernemer, aangesloten bij Happy Planet Professionals.”

Hilke_Jansen_BBO

Hilke Jansen, directeur BBO BV

“Nico heeft ruim 8 jaar als administrator voor ons gewerkt bij BBO. Ik heb hem leren kennen als een zeer accuraat en kundig financieel expert en een hele fijne collega. Naast de uitvoering van de gehele project-, financiële- en salarisadministratie ontwikkelde hij een op maat financieel management informatiesysteem voor ons. Het ontrafelen van complexe vraagstukken en deze omzetten in werkbare plannen en systemen is zijn kracht. Nico draagt actief alternatieven en verbeteringen aan op basis van zijn kennis en creatieve inzichten, hij denkt mee op een constructieve kritische manier met een frisse blik op de bedrijfsvoering. En bovenal is Nico een zeer prettige en betrouwbare persoon om mee te werken.”

MB Safety

Martin Booij, directeur MB Safety Group

“Nico heeft voor ons bedrijf een aantal jaar elke maand de loonstroken en bijbehorende administratie verzorgd. Hij werkte nauwgezet en klantgericht: aanpassingen waren meestal geen probleem. Het was een prettige samenwerking!”

Ook samenwerken met Fiducie?

Neem via onderstaande button direct contact op

John_Myers3

John Myers, Project Coordinator Central and Eastern Europe at SCI

“I remember Nico Verzijden from when he worked in our office in Bonn and later at the SCI international secretariat in Antwerp. I have been impressed by his personal commitment, conscientiousness, dedication to the job and his ability to adapt quickly to new situations, grasp the nature of complicated financial or insurance problems and solve them with great efficiency. Beyond that, he was always fun to work with.”