Over Fiducie

Nico Verzijden

Over de ondernemer

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

De missie van Fiducie

Fiducie ondersteunt de startende en groeiende ondernemer in de duurzame sector. Ik verstevig de organisatie van de ondernemer zodat die beter uit de verf komt, gebruikmakend van zijn/haar eigen expertise, die van de omgeving en in het netwerk. Daarbij komen financieel en duurzaam samen, cijfers en idealen, werkelijkheid en droom.

De visie van Fiducie

Fiducie zal uitgroeien tot een klein maar betrouwbaar bureau voor advies en ondersteuning met een uitgebreid netwerk in de duurzame voeding. Die groei wil ik bereiken door deskundig te zijn en blijven, mijn kennis over financieel en duurzaam uit te breiden en te delen en samen te werken met andere experts. Ook hoop ik dat Fiducie op financieel en organisatorisch vlak een rol kan spelen in een nog te openen natuurvoedingswinkel op Rotterdam-Zuid.

Hoe werkt Fiducie?

In de Algemene Voorwaarden beschrijf ik hoe Fiducie omgaat met opdrachten, betalingen, aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid. Ook vertel ik je graag welke beslissingen over mijn eigen duurzame bedrijfsvoering ik heb genomen. Ik gebruik in mijn werk verschillende softwarepakketten (zie hieronder welke).

Voor wie werkt Fiducie?

Mijn opdrachtgevers zijn bedrijven, zelfstandigen en ideële organisaties uit de duurzame en sociale sector.

Fiducie werkt onder andere met deze systemen

moneybird-logo-full-blue-296cefaf
Logo-InformerOnline
logo_eb

Samenwerkingspartners

Fiducie werkt graag samen. Omdat dat leuker is. Omdat je veel van elkaar kunt leren. Omdat ik nou eenmaal niet in alles goed ben. Zo ben ik lid van de volgende inspirerende initiatieven.

De Hoed Rotterdam

Een menselijke werkomgeving.

Happy Planet Professionals

Maatschappelijk bewuste zelfstandig professionals.

MKB Kredietcoach

Realiseer jouw ondernemersambities.