Workshop ‘Klant, beeld, geld’ op maandag 25 juni 2018

Dromen en daden Fiducie administratie en belasting uitbesteden

Heb je de nieuwe banner van mijn website al gezien? Die geeft een mooi beeld van mijn bedrijf. In het filmpje​ zie je hoe ik met ontwerper Janna Kool overleg over deze tekening. En in onze workshop op 25 juni kun jij leren hoe je zelf de kern van je bedrijf zo formuleert dat Janna er snel een mooie tekening van maakt. Een tekening die jouw bedrijf verbeeldt en onderscheidt van andere bedrijven.​

In de workshop leer je ook hoe je emotie in je sales kunt gebruiken en zo makkelijker je nieuwe klant bereikt. En ik geef je tips hoe je je administratie​ efficiënter kunt maken en hoe je meer geld (inkomsten) kunt vinden.

VOOR WIE?
Deze workshop is geschikt voor ondernemers die stappen willen maken op de drie pijlers van hun onderneming: Klant, Beeld, Geld. Ook voor starters is het ideaal, zo kun je gelijk de fundering goed neerzetten.

WANNEER?
Maandag 25 juni 2018 van 10:30 tot 14:00 uur

WAAR?
Bij Impact Hub, 1e Middellandstraat 103, 3021 BD Rotterdam

KOSTEN
We werken met waardebepaling achteraf, lees meer op: waardebepalingachteraf.info

AANMELDEN
Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Meld je dus snel aan via deze link. Heel graag tot de 25ste!

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter