btw-aangifte vanaf €50,-

btw-aangifte

Meestal elk kwartaal, soms elke maand, doen ondernemers hun btw-aangifte. Velen doen dat zelf. Dat kan prima als er niet al te veel inkoop- en verkoopfacturen zijn en als je bedrijfsactiviteit niet onder een complex btw-tarief valt. Maar weet je zeker dat het goed gaat? Mag je die lunchbonnetjes aftrekken? Hoe zit het met de btw op die Microsoft-licentie uit Ierland? Moet ik over de verzendkosten ook btw berekenen?

Laat Fiducie je btw-aangifte controleren!

Voor eenmanszaken en kleine BV’s die hun administratie digitaal voeren, doe ik dat al voor € 90,00 excl. btw per aangifte. Ik bekijk de inkomende en uitgaande facturen, stel de nodige vragen en beoordeel of de aangegeven btw correct is. Jij kan dan vervolgens met vertrouwen je btw-aangifte indienen.

Maar er staat toch “vanaf 50 euro”? Deze prijs geldt bij een jaarcontract voor kwartaalaangiftes: 4 btw-aangiftes voor € 200 i.p.v. € 240!

Heb je zelf geen tijd of zin om al die facturen in te voeren, op te tellen, te controleren? Laat mij het administratieve handwerk doen! Voor een kwartaal je administratie invoeren reken ik per 75 inkomende en uitgaande betalingen (bij elkaar) € 75,00 excl. btw. Dus als je per maand maximaal 10 betalingen ontvangt en er 15 ontvangt (bijvoorbeeld) dan ben je van deze klus (administratie + btw-aangifte) verlost voor € 135,00 excl. btw per kwartaal. En kun jij doen waar je goed in bent: ondernemen!

Is je administratie nog niet digitaal? Dan reken ik € 90 excl. btw per aangifte. En mijn eerste advies zal zijn om je administratie te digitaliseren want dat bespaart je zo veel tijd en voorkomt fouten! Maar dat mag jij als ondernemer natuurlijk zelf beslissen….

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op groei.