Het team

Nico

Nico Verzijden

Oprichter

Nico is financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Hij heeft er lol in zelfstandigen en kleine bedrijven in de duurzame sector te ondersteunen bij hun financiële organisatie. Bijvoorbeeld door hun financiële structuur te analyseren maar ook door simpelweg hun administratie op orde te houden.   

 

Karen Lucas

Karin Lucas

Administrateur

Karin helpt Fiducie bij de administratie voor kleine ondernemers. Met haar ruime kennis van diverse boekhoudprogramma's en applicaties én 25 jaar financiële ervaring, is zij een echte steun en toeverlaat. Karin werkt graag met de boekhoudprogramma's Informer en e-boekhouden. 

Zohra Badloe

Zohra Badloe

Administratief medewerker

Zohra verzorgt de financiële administratie van de klanten van Fiducie en helpt mee met het opstellen van de jaarrekeningen en btw-aangiftes.
Daarnaast controleert zij de ingevoerde boekingen. Zohra heeft veel kennis van het boekhoudprogramma Moneybird.

Kyra

Kyra Andriese

Virtueel assistent

Kyra ondersteunt op virtuele basis, dit doet zij online vanuit haar eigen kantoor. Zij adviseert over en zorgt voor de uitvoering van specifieke of alledaagse taken en projecten. Kyra helpt bij het inzetten van social media marketing en is verantwoordelijk voor  aanpassingen en verbeteringen van de website. 

Foto's: Wilma van de Hel
Foto's: Wilma van de Hel
Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op groei.