Het team

Nico

Nico Verzijden

Oprichter

Nico is financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Hij heeft er lol in zelfstandigen en kleine bedrijven in de duurzame sector te ondersteunen bij hun financiële organisatie. Bijvoorbeeld door hun financiële structuur te analyseren maar ook door simpelweg hun administratie op orde te houden.   

 

Karen Lucas

Karin Lucas

Administrateur

Karin helpt Fiducie bij de administratie voor kleine ondernemers. Met haar ruime kennis van diverse boekhoudprogramma's en applicaties én 25 jaar financiële ervaring, is zij een echte steun en toeverlaat. Karin werkt graag met de boekhoudprogramma's Informer en e-boekhouden. 

Zohra Badloe

Zohra Badloe

Administratief medewerker

Zohra verzorgt de financiële administratie van de klanten van Fiducie en helpt mee met het opstellen van de jaarrekeningen en btw-aangiftes.
Daarnaast controleert zij de ingevoerde boekingen. Zohra heeft veel kennis van het boekhoudprogramma Moneybird.

Fiducie / Annemarie

Annemarie Stolk

Administrateur

Administraties op orde brengen en houden, dat is wat Annemarie graag doet. Zij heeft ruime ervaring als administratieve kracht bij verschillende bedrijven. Bij Fiducie boekt zij inkoop- en verkoopfacturen in in de boekhoudsoftware van klanten en werkgevers. Daarnaast controleert zij boekingen van klanten die hun administratie grotendeels zelf doen en levert zij haar bijdrage aan het opstellen van de jaarrekeningen en btw-aangiftes.

Fiducie Ozan

Ozan Kayhan

Stagiair Bedrijfskunde

Ozan is derdejaars student bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam Business School. In het kader van zijn afstudeerstage, onderzoekt en optimaliseert hij ons bedrijfsplanningsproces, waarbij hij bijvoorbeeld de benodigde software inricht en test. Een mooie opdracht, vindt hij: Ozan zit graag te studeren om hoge cijfers te halen, maar liever nog presenteert hij praktische resultaten die ons werk nog jaren na zijn stage ondersteunen.

Fiducie / Erwin

Erwin Wesseling

Officemanager

Erwin regelt de praktische interne zaken op het kantoor, zoals personeels- en arbozaken. Voor klanten stelt hij de aangifte inkomstenbelasting op. Erwin kent uiteenlopende sectoren van binnenuit: hij werkte onder andere als administratief medewerker op het ministerie van landbouw en op scholen, was bedrijfsleider bij Impact Hub Rotterdam en is mede-oprichter van meditatiecentrum Zen.nl Dordrecht.

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op groei.