Goed uitgerust

Een basisuitrusting voor een betrouwbare administratie. Zie het als een stevig en efficiënt administratief fundament onder je bedrijf. Je kunt met een gerust hart op weg met je onderneming want je administratie is betrouwbaar.

Pakket-01-goed-uitgerust-1140x380-v02

In dit pakket is inbegrepen:

  • Voortdurend inzicht in hoeveel je nog moet ontvangen en betalen; doorlopend toegang tot je administratie.
  • Fiducie controleert elk kwartaal je administratie en je aangifte btw. Dat geeft je de zekerheid dat je btw-aangiftes op orde zijn.
  • Jaarlijks stelt Fiducie je jaarcijfers op.
  • Fiducie doet de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting voor je.

Zelf zorg je ervoor dat de inkoopfacturen en banktransacties geüpload en geboekt zijn in je boekhoudsoftware en maak je je verkoopfacturen aan.

Basisprijs per kwartaal*:

€ 150,= voor zelfstandig ondernemers en € 250,= voor B.V.'s.

Extra mogelijkheden:

  • Startende ondernemers krijgen in het eerste jaar van hun onderneming 20% korting op deze tarieven en in het tweede jaar 10%.
  • Nog geen boekhoudsoftware? Fiducie werkt met Informer, Moneybird of e-boekhouden en adviseert je graag over het voor jou meest geschikte pakket. Deze pakketten kosten € 10,= tot € 25,= per maand, afhankelijk van de grootte van je boekhouding.
  • Geen zin of tijd om zelf je inkoopfacturen en banktransacties te boeken? Wij doen dat graag voor je. Hiervoor tellen we een vast bedrag op bij de kwartaalprijs. Dat bedrag hangt af de omvang van je administratie. Als richtprijs hanteren we € 100,= per 100 boekingen. Voorbeeld: een zelfstandig ondernemer met 300 boekingen per jaar (75 per kwartaal) betaalt voor “Goed uitgerust” € 250,= per kwartaal; een BV met 900 boekingen per jaar € 475,= per kwartaal. Alle facturen zijn dan geboekt, alle belastingaangiftes ingediend.
  • Fiducie kan ook je salarisadministratie verzorgen voor € 17,50 per loonstrook, alles inbegrepen.

* alle pakketten kunnen per maand of per kwartaal gefactureerd worden
* alle prijzen exclusief 21% btw

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op groei.