Mooi Uitzicht: Financieel vooruitkijken en plannen

Is jouw bedrijf flink aan het groeien? Zie je volop kansen in de markt en wil je die ook benutten? Grote kans dat je van tijd tot tijd extra financiering nodig hebt voor nieuwe ontwikkelingen. Maar hoeveel en wanneer? Wil je een helder uitzicht over de mogelijke routes en de daarbij horende investeringen? Kijk dan goed vooruit met het boekhoudpakket 'Mooi Uitzicht'.

vooruit kijken - financieel duurzaam ondernemen bij Fiducie boekhoudpakketten en financiele administratie uitbesteden

Ondernemingsplan doorlichten

We gebruiken de financiële bedrijfscijfers en je plannen om tot een doortimmerd ondernemingsplan te komen. Of we houden je bestaande ondernemingsplan tegen het licht. Uit dat nieuwe plan blijken jouw inspiratie en capaciteiten als ondernemer, de haalbaarheid van je idee in de markt en de manier waarop je dat financieel wilt waarmaken. We signaleren de verbeterpunten, zowel bij jou als ondernemer als in je onderneming, en laten zien hoe je je bedrijf beter kan laten renderen.

Wat zit er in het 'Mooi Uitzicht' boekhoudpakket?

  • Alles uit de pakketten “Goed uitgerust” en “Lekker op weg”.
  • Jaarlijks een doorlichting van je ondernemingsplan met een advies over aanscherping en een doorrekening van de financiële mogelijkheden.
  • Jaarlijks een coachingsgesprek gericht op jouw kwaliteiten, zodat je daar in je onderneming beter van kunt profiteren.

Basisprijs van het boekhoudpakket per kwartaal*

Voor een mooi uitzicht rekenen we € 200 per kwartaal bovenop de prijs van “Lekker op weg”. Voor een financieringsaanvraag maken we een offerte op maat.

* startende ondernemers met een jaarwinst lager dan 30.000 euro krijgen in het eerste jaar van hun onderneming 20% korting op deze tarieven en in het tweede jaar 10%.
* alle pakketten kunnen per maand of per kwartaal gefactureerd worden
* alle prijzen exclusief 21% btw

Met wie ga je samenwerken?

Nico Verzijden

Nico Verzijden

Eigenaar en financieel strateeg
Ik verstevig de organisatie van de ondernemer zodat die beter uit de verf komt. Daarbij maak ik gebruik van zijn of haar eigen expertise, die van de omgeving en in het netwerk.

Extra mogelijkheden bij het 'Mooi uitzicht' pakket

  • Inboeken inkoop- en verkoopfacturen, banktransacties en indienen belastingaangiften voor een vast bedrag per maand
  • Verzorging salarisadministratie voor € 20 per medewerker, alles inbegrepen.
  • Kleine BV's met alleen DGA € 17,50 per loonstrook.

De financiële administratie is voor mij het minst leuke aspect van ondernemen. Ik realiseer me dat het belangrijk is, maar ik heb het te druk en heb er te weinig affiniteit mee om alles zelf te doen. Daarom ben ik erg blij dat Nico mij hierbij ondersteunt en dat ik ervan op aan kan dat hij dat goed doet.

Richard Benesti, Ciloo BV

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op groei.