Mooi uitzicht

Is jouw bedrijf flink aan het groeien? Zie je volop kansen in de markt en wil je die ook benutten? Grote kans dat je van tijd tot tijd extra financiering nodig hebt voor nieuwe ontwikkelingen. Maar hoeveel en wanneer? Wil je een helder uitzicht over de mogelijke routes en de daarbij horende investeringen? Kijk dan goed vooruit met het pakket Mooi Uitzicht.

We gebruiken de financiële bedrijfscijfers en je plannen om tot een doortimmerd ondernemingsplan te komen. Of we houden je bestaande ondernemingsplan tegen het licht. Uit dat nieuwe plan blijken jouw inspiratie en capaciteiten als ondernemer, de haalbaarheid van je idee in de markt en de manier waarop je dat financieel wilt waarmaken. We signaleren de verbeterpunten, zowel bij jou als ondernemer als in je onderneming, en laten zien hoe je je bedrijf beter kan laten renderen.

Bij Fiducie hebben we ervaring met het begeleiden van ondernemers met groeiplannen en kennis over de meest geschikte financieringsbronnen. Via ons netwerk bij MKB-kredietcoach zijn mogelijke financiers verzekerd van professioneel voorbereide aanvragen. Dat waarderen zij: aanvragen van een door een MKB-kredietcoach begeleide ondernemer worden vaker toegekend.

Pakket-03-mooi-uitzicht-1140x380-v02

 

In dit pakket is inbegrepen:

  • Alles uit de pakketten “Goed uitgerust” en “Lekker op weg”.
  • Jaarlijks een doorlichting van je ondernemingsplan met een advies over aanscherping en een doorrekening van de financiële mogelijkheden.
  • Jaarlijks een coachingsgesprek met jou als ondernemer zodat je in je onderneming beter van je kwaliteiten kunt profiteren.

Basisprijs per kwartaal*:

Voor een mooi uitzicht rekenen we € 175,= per kwartaal bovenop de prijs van “Lekker op weg”. Voor een financieringsaanvraag maken we een offerte op maat.

* startende ondernemers krijgen in het eerste jaar van hun onderneming 20% korting op deze tarieven en in het tweede jaar 10%.
* alle pakketten kunnen per maand of per kwartaal gefactureerd worden
* alle prijzen exclusief 21% btw

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op groei.