Lekker op weg

Heb je de basis van je bedrijf op orde? Wil je zeker weten dat je de goede richting op blijft lopen? Neem dan het abonnement Lekker op Weg. Elke maand een administratief overzicht waar mee jij je bedrijf goed kan sturen. Want als jij je bedrijf soepel de goede kant op stuurt, levert je werk meer plezier en meer geld op.

Samen vinden we uit welke factoren jouw bedrijf sturen. Bepaalt de maandomzet het succes van jouw bedrijf? Is het de marge tussen je omzet en kosten? Zijn juist alleen de bedrijfskosten het belangrijkst? Of is er nog een andere essentiële factor waardoor jouw bedrijf goed draait?

Pakket-02-lekker-op-weg-1140x380-v02

In dit pakket is inbegrepen:

  • Alles uit het basispakket “Goed uitgerust”:
    • voortdurend inzicht in je administratie
    • zekerheid over je btw-aangiftes en je jaarcijfers
    • je aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting op tijd en correct ingediend
  • Een gesprek van minstens een uur bij jou op het bedrijf binnen een maand na aanmelding. In dat gesprek bepalen we samen op welke onderdelen jij je bedrijf wil sturen. En we vinden een efficiënte manier om de benodigde financiële gegevens te verzamelen.
  • Elke maand een update van je stuurgegevens met een korte analyse.
  • Eens per half jaar bespreken we de cijfers en wat ze betekenen voor jouw bedrijf.

Basisprijs per kwartaal*:

Voor maandelijks inzicht en eens per half jaar een gesprek om je bedrijf beter te sturen rekenen we € 175,= per kwartaal bovenop de basisprijs van “Goed uitgerust”.

* startende ondernemers krijgen in het eerste jaar van hun onderneming 20% korting op deze tarieven en in het tweede jaar 10%.
* alle pakketten kunnen per maand of per kwartaal gefactureerd worden
* alle prijzen exclusief 21% btw

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op groei.