Over Fiducie

Fiducie is een administratiekantoor voor ondernemers en zelfstandigen die de wereld duurzamer en eerlijk willen maken. Fiducie staat voor vertrouwen. Vertrouwen in je eigen bedrijf en de doelen die je daarmee nastreeft, en het vertrouwen van je klanten, financiers en medewerkers. Bij ons staat Fiducie ook voor FInancieel DUurzaam in de CIrculaire Economie.

Fiducie werkt aan een betere wereld

In onze bedrijfsvoering streven wij naar de combinatie van een gezond bedrijfsresultaat met aandacht voor de mensen met en voor wie we werken en respect voor de aarde waarop wij leven. In plaats van winstmaximalisatie of voordelige fiscale constructies, willen wij in de eerste plaats iets voor elkaar en anderen betekenen, en zo werken aan een betere wereld.

Wat doet Fiducie voor ondernemers?

Wij ondersteunen je bij je financiële administratie. Bijvoorbeeld door de financiële structuur van je bedrijf of organisatie te analyseren en je te laten zien waar de sterktes en zwaktes zitten. Maar ook door simpelweg je belastingaangifte te doen, je jaarrekening op te stellen of je administratie op orde te brengen en te houden.

Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke vragen op het gebied van financiële administratie, ook voor jouw specifieke sector of situatie. Al met al bieden we je grip op jouw bedrijf en op je geld. Jij kunt je dan bezig houden met het werk dat voor jou het belangrijkst en het leukst is.

Fiducie werkt onder andere met deze systemen

moneybird-logo-full-blue-296cefaf
Logo-InformerOnline
logo_eb

Samenwerkingspartners

Fiducie werkt graag samen. Omdat dat leuker is. Omdat je veel van elkaar kunt leren. Omdat ik nou eenmaal niet in alles goed ben. Zo ben ik lid van de volgende inspirerende initiatieven.

De administratieve & fiscale partner voor sociale ondernemingen.

Happy Planet Professionals

Maatschappelijk bewuste zelfstandig professionals.

De transitie versnellen omdat het nú kan!