“Ik maak graag deel uit van de oplossing”

boekhouding en administratie uitbesteden btw aangifte doen jaarrekening boekhoudabonnement boekhouder Rotterdam

Ik heb veel ervaring als administratief medewerker, zowel bij twee grote internationale bedrijven als bij bedrijven in het MKB. Toen mijn kinderen klein waren ben ik gestopt, maar ben ik vrijwilligerswerk gaan doen om andere mensen te ondersteunen. Nu ben ik naast mijn baan als vrijwilliger actief in mijn stad Zoetermeer, onder andere met jongeren die overlast geven. Het is makkelijk om zeggen wat er niet goed is, maar ik kijk liever wat ik kan betekenen om daar iets aan te doen. Ik ben graag deel van de oplossing.

Ook bij Fiducie, waar ik in 2019 begon. Ik vind het fijn dat het hier niet om massa gaat, maar om klanten die we persoonlijk kennen. Soms is het puzzelen om een administratie kloppend te krijgen. Daar ligt voor mij de uitdaging. Als het uiteindelijk rond is, ben ik heel blij. Het geeft energie en rust.
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met persoonlijke ontwikkeling, meditatie, yoga en ga ik graag de natuur in. Wat ook leuk is aan het werken bij Fiducie, is dat ik er aansluiting vind. Ook wat duurzaamheid betreft: ik eet al jaren vooral biologisch, vanwege mijn gezondheid, maar het is natuurlijk ook beter voor de aarde.

Klanten brengen me soms op ideeën, bijvoorbeeld met een fermentatieworkshop op ons personeelsuitje. We leerden hoe je van eten dat net over de datum is andere producten kunt maken, lekker en veel langer houdbaar. Zo hoef je geen eten weg te gooien, wel zo fijn.”

 

Zohra is officieël Moneybirdadviseur voor Fiducie. Zij verzorgt de financiële administratie van onze klanten en helpt mee met het opstellen van de jaarrekeningen en btw-aangiftes

Zohra op LinkedIn

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Anke Welten

Laat een reactie achter