Nog meer Moneybirdexpertise bij Fiducie

moneybird

Sinds deze week telt het team van Fiducie, naast Nico Verzijden een tweede officiële Moneybirdadviseur: Zohra Badloe.

Zohra rondde eerder deze maand haar training bij Moneybird af waardoor zij zich nu officieel adviseur mag noemen.

Financiële administratie voor kleine ondernemers

Voordat Zohra bij Fiducie ging werken, hielp zij Nanda Akkerman van Zangstudio Nanda Akkerman met de administratie voor haar zangschool met behulp van Moneybird. Zohra kwam een heel eind, maar bleef toch met vragen zitten.

Nanda zocht zelf een Moneybirdadviseur voor haar en vond Nico van Fiducie.

Toen Nico in 2019 Fiducie wilde uitbreiden, vroeg Nico Zohra om voor Fiducie te komen werken. En Nanda? Die bleef klant bij Fiducie, met Zohra als vanzelfsprekende contactpersoon.

Wat is Moneybird?

Moneybird is een laagdrempelig online boekhoudprogramma, waarmee vrijwel iedere ondernemer zelf zijn administratie kan bijhouden.

Maar omdat ieder bedrijf  andere administratieve vragen heeft, vergt het de nodige kennis en ervaring om dit goed te doen. Daarom is het een goed idee om een Moneybird adviseur in te schakelen die met jou meekijkt en jou kan adviseren.

Fiducie heeft twee getrainde en ervaren adviseurs die jou graag helpen je boekhouding op te zetten en te controleren.

Neem contact op!

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter