Wil jij de voordelen van een digitale administratie?

Fiducie helpt met kiezen van juiste digitale boekhoudpakket en administratie pakketten voor zelfstandigen en starters

Ben je zelfstandige of heb je een klein bedrijf? En wil je je administratie digitaliseren maar weet je niet hoe? Of je weet niet welke pakket voor jou het beste is?

Fiducie heeft de belangrijkste online administratiesoftware voor zelfstandigen en kleine bedrijven getest. We kunnen je vertellen welke oplossing voor jou de beste is en hoe je die kan gaan gebruiken. In onze  blogs vind je een algemeen beeld maar wij kunnen je ook advies op maat geven!

Jouw voordeel:

  • administreren wordt makkelijker en leuker,
  • goede software leidt tot minder fouten,
  • al je documenten makkelijk terug te vinden.

Kortom: je bespaart tijd en geld!

Voor een advies op maat rekenen we  € 149,= excl BTW.

Hoe werkt het?

We maken een afspraak om jouw wensen en manier van werken op een rijtje te zetten. Daarna bekijken we wat de mogelijkheden van de verschillende software-oplossingen zijn. En wat de beste oplossing voor jou is. Als je wilt, passen we ook de standaardinstellingen van je software aan jouw situatie aan.

Ook voor starters met een klein of zonder budget

Fiducie is enthousiast voorstander van de ruileconomie en staat open voor jouw creatieve voorstellen om te betalen in wederdiensten of met jouw producten!

Neem contact op

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter