Biobeurs 2: nieuwe kaas uit de streek

logo-biobeursIk had hem al gezien en gekocht bij Gimsel Rotterdam, maar op de biobeurs kon ik ook even praten met een van de boeren-ondernemers uit de Hoekse Waard die sinds een paar maanden kaas verkopen onder de vlag “BioStee”. Hun website is helaas niet erg up-to-date, maar de mooie folder over hun kazen in de smaken Pittige Tante of Jonge Blom is er wel te downloaden. Daarin beschrijven ze hoe de productie van kaas de landbouwcirkel rond maakt: op hun percelen telen ze vier jaar groente en dan twee jaar een rustgewas. Dat laatste eten de koeien die de melk voor de kaas leveren en de mest voor de akkers. Circulaire economie!

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiƫle man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiƫle duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter