Duurzamer ondernemen: de volgende stap

lekker op weg - Fiducie Rotterdam administratie uitbesteden zzp en mkb

Ik ben als ondernemer toe aan een volgende stap. Ik wil mijn werkweek beperkt houden maar de opdrachten lopen goed. Dus besteed ik de werkzaamheden uit die ik zelf niet goed kan of niet zo leuk vind (in mijn geval websitebeheer en PR) en heb ik ook net een administratief medewerker aangenomen. Zij gaat mij voor een paar uur per week ondersteunen als onderdeel van haar re-integratie traject. Iemand zinvol werk aanbieden op een voor zowel werknemer als werkgever prettige manier is voor mij ook een aspect van duurzaam ondernemen.

Wat is voor jou de volgende stap? Misschien niet meteen meer personeel, maar eerst financiering om te kunnen uitbreiden? Om jou daarbij te kunnen ondersteunen heb ik de afgelopen weken de opleiding financieringsdeskundige gevolgd. Ik kan jou dus beter adviseren als je je bedrijf wilt laten groeien of om een andere reden geld nodig hebt.

Interesse in mijn ervaring als werkgever of in mogelijkheden voor financiering? Neem contact op!

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiƫle man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiƫle duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter