René Kres: Mijn bedrijf groeit ieder jaar door ondersteuning van Fiducie

rene kress - geef mij zon

Klant aan het woord: René Kres van Geef mij Zon

“Elk zonnepaneel is goed voor dertig jaar groene energie”

“Mijn bedrijf ‘Geef mij zon‘ is ontstaan bij Impact Hub Rotterdam, waar ik Nico heb leren kennen. Dat was een workspace voor denkers en doeners werkend aan de transitie naar een duurzame en sociale samenleving. De gedrevenheid van al die mensen met dezelfde visie motiveerde me enorm. Ik wil dòen en geloof in zonnepanelen als superpraktische bijdrage aan de transitie. Elk paneel is goed voor dertig jaar groene energie. 

 

Duurzame en sociale energietransitie

“De transitie moet wat mij betreft ook sociaal zijn. Ik werk met een klein team, vooral vrienden, die dezelfde dingen belangrijk vinden als ik. Ik betaal eerlijke lonen en laat hen meedelen in de winst. Daar hoort bij dat iedereen volledig verantwoordelijk is. Ik investeer in goede materialen en in relaties, niet in poeha als dure logo’s en marketing. En samen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van ons werk goed is. We hebben altijd tijd, ruimte, kennis en persoonlijke aandacht voor de klant. 

 

Mijn bedrijf kan groeien dankzij Fiducie

“Cijfers vind ik eerlijk gezegd het minst leuke van het verhaal. Daarom zit Nico in mijn team – ja, zo voelt dat, hij is mijn linkerhand. Hij is goed, secuur, eerlijk, zorgt ervoor dat alles gewoon klopt en geeft mij financieel inzicht. Nico  heeft me geholpen om de ontwikkeling van mijn bedrijf in goede banen te leiden, ervoor te zorgen dat het gezond is en kon groeien, zonder dat ik me teveel op groei richtte.

Wat dat betreft zijn Nico en ik uit hetzelfde hout gesneden: we vinden duurzaamheid belangrijker. Ik ben blij met waar ik nu ben met mijn bedrijf en vind het fijn om door te bouwen en zo impact te hebben in de transitie. Toch is mijn bedrijf de afgelopen jaren steeds twintig tot dertig procent gegroeid. Zonder Nico’s hulp was dat nooit gelukt. 

 

Ook hulp bij het laten groeien van jouw onderneming?

Neem contact op of bekijk ons ‘Mooi Uitzicht’ boekhoudabonnement!

geef mij zon

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Anke Welten

Laat een reactie achter