Is een nieuwe duurzame samenleving mogelijk? Sluit aan op woensdag 24 mei bij Fiducie!

interactieve theatermiddag united economy 24 mei bij Fiducie.

Is een nieuwe duurzame samenleving mogelijk? Doe mee aan de interactieve theatermiddag op woensdag 24 mei!

Veranderingen volgen elkaar altijd snel op. Maar de vraag is: welke kant gaan de veranderingen op? Meer dan ooit is het belangrijk ons de gewenste samenleving voor te stellen. Want als we weten in welke samenleving we willen leven, kunnen we ook beter bedenken hoe we daar willen komen.

Geldt dit ook voor jou:

  • Voel je aan dat onze samenleving (heel) anders zou kunnen?
  • Word je aangetrokken tot een manier van samen leven die natuurlijker, verbonderder, bewuster, socialer, gelukkiger, creatiever en meer in balans is met moeder aarde?
  • Geloof je van binnen dat het kan, als we ons maar verbinden?

 

Dan is er goed nieuws. Je bent niet de enige!

Op woensdag 24 mei organiseert Fiducie in samenwerking met United Economy een interactieve theatermiddag “De Toekomst is Nu”.

Tijd: 15:00- 17:00 uur, ontvangst vanaf 14:30 uur.
Locatie:  Theater ‘t Kapelletje
Van der Sluysstraat 156
3033 SR Rotterdam

Deze middag is gratis!
Na afloop is er de mogelijkheid samen een drankje te drinken en na te praten.

 

Waarom faciliteert Fiducie dit?

Omdat het ons een creatieve manier lijkt om met een groep geïnteresseerden naar de mogelijke en noodzakelijke maatschappelijke veranderingen te kijken. En om jou als klant en andere ondernemers in ons netwerk eens op een andere manier te leren kennen.

 

Wat is het nu precies?

Het is meer dan alleen theater. Het is ook een gezamenlijke ontdekkingsreis naar én een co-creatie voor de nieuwe economie en samenleving. Tijdens deze theatermiddag is iedereen actief deelnemer. Wat er die middag precies gaat gebeuren, ontstaat in het moment. Zeker is dat we een bijzondere en waardevolle middag gaan beleven, vol met inzichten, ontmoetingen, persoonlijke ontwikkeling, humor, ontspanning en perspectief.

 

Durf jij het aan? 

Meld je dan nu snel aan. We hebben plaats voor 25-30 personen voor deze speciale editie van “De toekomst is nu!”.

👇

  • Voer een nummer in van 1 tot 4.

 

Wat is United Economy?

United Economy is een netwerk van bedrijven die zich samen inzetten voor het verduurzamen van onze economie. Simpelweg door te DOEN!

De economie hebben wij zelf in handen. Door de economische spelregels te resetten, bij elkaar in te kopen en elkaar te helpen, zijn wij in staat onze eigen duurzame economie te creëren. Dat vereist lef, samenwerking en intrinsieke motivatie. Hiermee streven wij een duurzame, waardevolle toekomst na. United Economy laat zien dat dit mogelijk is.

 

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter