Is jouw administratie duurzaam?

Fiducie helpt duurzame ondernemers met financiele zaken en advies, boekhoudabonnementen
Met mijn bedrijf pretendeer ik “financieel” en “duurzaam” te verbinden. Maar hoe kan dat eigenlijk? En hoe duurzaam is een jaarrekening, een financieel advies of een btw-aangifte? Dat zijn vragen die ik me al een tijdje stel en waarop ik nog geen sluitend antwoord heb behalve dan het volgende.
Ik richt natuurlijk mijn diensten en mijn eigen werk zo duurzaam mogelijk in. Door bij Triodos te bankieren, met de fiets en de trein te reizen, een deel van mijn tijd en expertise gratis ter beschikking te stellen aan een stichting als BroodNodig en op een sociale manier met mensen in mijn netwerk om te gaan. Ik weet niet of mij dat voldoende duurzaam maakt.
Ik hoor graag tips over hoe het nog beter kan, inspiratie van andere duurzame ondernemers. Kom maar op!
Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiƫle man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiƫle duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter