Fiducie is jarig en trakteert!

taartOp 14 oktober 2015 was ik bij de Kamer van Koophandel om mijn bedrijf in te schrijven. Fiducie bestaat in oktober dus 1 jaar!

Ik ben mijn bedrijf niet begonnen omdat ik een rasondernemer ben. Maar omdat ik het leuk en zinnig vind om startende en kleine duurzame ondernemingen te ondersteunen. Om samen de wereld steeds een beetje beter en leuker te maken. Mijn specialiteit daarin is het verstevigen van kleine bedrijven en organisaties. Ik licht processen door en zet de cijfers voor je op een rij. Zodat jij meer vertrouwen hebt in je eigen bedrijf.

Deze maand doe ik dat dus al weer een jaar. Reden voor een feestje. En als je mij op 14 oktober feliciteert, nodig ik je uit voor koffie of thee met taart en trakteer ik je daarna op:

Je mag je traktatie ook doorgeven aan een andere ondernemer of organisatie!

Deze actie is helaas afgelopen maar hou de website regelmatig in de gaten voor nieuwe acties!

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter