Kenniskaart Duurzame Voeding

Het Groene Brein is een netwerk van prominente wetenschappers die samen nieuwe kennis voor de nieuwe economie. ontwikkelen. De belangrijkste vragen worden beknopt behandeld op kenniskaarten: over de circulaire economie, over natuurlijk kapitaal en over voeding en duurzaamheid.

De kenniskaart over voeding en duurzaamheid beantwoordt vragen als “Hoe kunnen we duurzame voeding definiëren?”, “Hoe kunnen we verduurzamen door anders te delen en verbinden?” en “Wat kan ik doen als supermarkt?”. Nuttig als je je eens wilt inlezen in een onderwerp – de kaart bevat ook allerlei suggesties voor verdere literatuur. Voor wie praktisch aan de slag wil, zijn er betere beginpunten maar inzicht en overzicht bieden de kaarten zeker.


Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter