Hoe verkoop je meer via je website?

Ik beluisterde de podcast van Frankwatching’s Jelle Drijver, een interessant interview met Aartjan van Erkel over zijn boek “Maak ze gek” met tips die je ook als zelfstandige of kleine ondernemer zelf makkelijk kunt toepassen. Uit het gesprek haalde ik de vier tips hieronder, geen briljante nieuwe ideeën maar praktische kleine stappen die hun nut al bewezen hebben.

1. Zeg iets wat niemand anders zegt. Maak jezelf (en je bedrijf) uniek en herkenbaar.

2. Zet op je homepage in één duidelijke zin wat je bedrijf kan betekenen voor de bezoeker. Beschrijf het probleem en de consequentie ervan voor je bezoeker zodat hij of zij zich erin herkent.

3. Zet een opvallende knop op je homepage. Je bezoeker wordt dan snel verleid door te klikken en actie te ondernemen.

4. Verzamel reacties van interessante klanten door hen kort te interviewen over de waarde van jouw product of dienst. Vraag om toestemming om citaten uit het interview op je website te publiceren.

Het boek ga ik binnenkort lezen en ik ben benieuwd of ik nog meer toepasbare tips vind!

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter