Nieuwe samenwerking en een bedrijfsopstelling

Fiducie banner
Trouwe lezers weten dat ik bij Fiducie steeds meer samenwerk met VitalCampus. De komende maanden gaat dat verder op organisatorisch vlak: de acquisitie, werkplanning, werkprocessen en teambegeleiding zullen we gezamenlijk gaan aanpakken.
Voor jou als klant zal er misschien wel iets te merken zijn in de aanpak of in de medewerker met wie je contact hebt. Maar onze aanpak en visie veranderen niet en ons werk wordt beter omdat we hierdoor meer tijd krijgen. Ook het persoonlijke contact zal blijven en zelf blijf ik gewoon bij Fiducie werken.

Een bedrijfsopstelling bij veranderingen

Afgelopen week heb ik daarom een bedrijfsopstelling laten doen om op een ander niveau te ervaren wat deze veranderingen voor mij en voor Fiducie betekenen.
Wat is een bedrijfsopstelling? Bij een opstelling, vaak een familie-opstelling, maak je gebruik van de energie en emoties die je zelf met je meedraagt. Energie en emoties die je voelt bij je familie of bij je bedrijf. Omdat veel ervan onbewust is, kun je die energie zichtbaar laten worden doordat andere mensen jouw energie representeren. Deze techniek werd vooral beschreven door Bert Hellinger.
“Mijn” opstelling liet dus zien welke energie en emotie ik voel bij Fiducie, mijn team en mijn klanten. En bij de veranderingen die met de samenwerking met VitalCampus gebeuren. Zo voelde ik dat het belangrijk blijft om de nodige informatie over de veranderingen te blijven delen met team en klanten. Het ongemak dat ik voel bij de veranderingen is juist de reden voor die verandering. Het samenwerken voelt wat zakelijk aan, maar mijn planning en processen mogen ook wel wat zakelijker. Als de organisatie wat duidelijker werkt, is er meer tijd voor ontwikkeling en kwaliteit.

Zakelijke opstelling

Heb jij als ondernemer ook een vraag waarvoor een opstelling een antwoord kan bieden? Ik ken inmiddels wel mensen die je daarbij verder kunnen helpen. Fiducie doet dat niet zelf, maar je kunt natuurlijk wel bij ons terecht met een vraag over je financiële situatie. Neem contact op!
Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter