Ruileconomie in de praktijk

Ook voor starters en groeiers met een klein of zonder budget

Fiducie is enthousiast voorstander van de ruileconomie en staat open voor jouw voorstellen om te betalen in wederdiensten of met jouw producten! Zo adviseerde ik al zelfstandigen in ruil voor ondersteuning bij mijn website en voor grafisch werk. Ben je geïnteresseerd in mijn ondersteuning en verkoop jij iets waaraan ik interesse heb, neem dan vooral contact op!

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter