Wandelen met je onderneming

Lekker op weg abonnement bij Fiducie boekhoudpakketten en advies over belasting

Elke ondernemer zal merken dat haar of zijn onderneming een ontwikkeling doormaakt. Dat gebeurt eigenlijk bijna vanzelf. Maar hoe krijg je daar grip op, zodat je beter weet waar je onderneming heen gaat en zo nodig dat ook kunt bijsturen?

Eén manier om de ontwikkeling van je onderneming te sturen, is door die te verbeelden. Bijvoorbeeld als een wandeling: je maakt eerst je basisuitrusting in orde, het past precies in een kleine rugzak en begint met wandelen. Je begint je onderneming simpel. Je zorgt ervoor dat de administratie je onderneming niet in de weg zit: de inkoopfacturen en bonnetjes zijn geordend, en worden op tijd betaald, je verstuurt correcte verkoopfacturen en ontvangt de betalingen ervoor en je btw-aangifte wordt correct en op tijd ingediend.

Dan gaat je onderneming groeien, als je de markt goed hebt ingeschat. Op je wandeling verken je de omgeving. Je loopt flink door, maakt soms grote stappen, maar ook voelt je rugzak zwaarder en wordt de helling steiler. En bovenop de top is dan eindelijk het mooie uitzicht, waarvandaan je weer nieuwe bestemmingen kunt uitkiezen.

Een berg beklimmen is mooi net als het opbouwen van je onderneming. Beide kun je alleen doen, maar dat hoeft absoluut niet. Fiducie kan met je mee op weg. Wil je ondersteuning met ‘goed uitgerust’, advies met ‘lekker op weg’, of wil je vooruitkijken met ‘mooi uitzicht’?
In welke fase je als ondernemer zit of wat je doel ook is, Fiducie kan je helpen.

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter