De grenzen over!

Tekening Janna 180717

In de afgelopen maanden ben ik door de groei van mijn bedrijf tegen mijn eigen grenzen aangelopen. En er soms zelfs overheen gegaan. ​Ik beschreef hoe ik verzoop in een vorig bericht, een maand of wat geleden.
Ik ​beschreef ook hoe ik er praktisch mee om ​ging: door mijn uren te plannen, mijn gewerkte uren te meten en op grond van die informatie beslissingen te nemen over waaraan ik wel en waaraan ik geen tijd besteed.​ Dat levert een grafiek als deze op.

Het levert ook informatie op over aan welke contracten (of projecten) ik veel of weinig tijd besteed. Informatie waarmee ik beter kan plannen, beter kan offreren en waarmee ik kan zien welk deel van mijn werk ik kan verbeteren. ​Mijn bedrijf draait en drijft op uren; in jouw bedrijf zijn misschien andere factoren bepalend. Wil je daarop sturen, vraag mij dan een dashboard voor je te maken!

Maar nu stuur ik eerst een paar weken over andere grenzen heen: vakantie!​

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter