Biobeurs 3: Driekant grijpt de kans en groeit

logo-biobeursNaast BelleBio en BioStee (zie de eerdere berichten) en nog een handvol anderen die elk op hun manier hun duurzame voedingsidealen in de praktijk brengen, sprak ik ook met een van de ondernemers bij ambachtscentrum De Driekant, al jaren een vaste waarde in en om Zutphen. De medewerkers van de Driekant, voor een deel “met een afstand tot de arbeidsmarkt”, bakken en verkopen biologisch brood en banket en doen dat goed: het is lekker en de verkoop ging de afgelopen jaren uitstekend. Ze breidden de bakkerij uit maar de vergroting van het aanbod noopte hen ertoe ook de vraag te stimuleren. Vorig jaar openden ze een tweede vestiging bij het station van Zutphen en nu beginnen ze aan verzending van hun voorverpakte en verse producten in het hele land.

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiƫle man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiƫle duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

Laat een reactie achter