Het duurzaamheidsverslag

voordelige abonnementen voor boekhouding en administratie bij Fiducie Rotterdam

Ik ben Fiducie begonnen met een duurzame missie. Ik wilde duurzame ondernemers ondersteunen bij hun financiële administratie. En Fiducie zelf moest natuurlijk ook zo duurzaam mogelijk zijn. Maar hoe je dat als adviesbureau?

In 2015 deed ik voor mijn opleiding bedrijfsadministratie een onderzoek naar de mogelijkheden van een duurzame bedrijfsvoering voor kleine adviesbureaus. Daarin staat dat de eerste stap is “bepaal wat essentieel (materieel) is in je bedrijf”. En essentieel bij Fiducie zijn de klanten.

Daarom wilde ik eens laten inventariseren hoe duurzaam de bedrijfsactiviteiten van mijn klanten eigenlijk zijn. Dat heeft Arabella van Aartrijk van Van Donkergroen tot Diepblauw nu gedaan in het duurzaamheidsverslag met illustraties van Janna Kool. Belangrijkste uitkomst is wat mij betreft dat van mijn 20 grootste klanten ongeveer 70% een overwegend tot overtuigend duurzaam profiel heeft.

In dezelfde week kreeg ik mijn oorkonde als Happy Planet Professional.
Happy Planet Professionals is een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals.

Inmiddels zijn we met meer dan 100 leden die zich richten op integriteit en transparantie, mensen- en dierenwelzijn en  klimaat, natuur en milieu. We delen kennis en werken samen. Wil jij daar ook bij horen?
Sluit je aan via deze link.

Nico Verzijden

Wil je meer grip op je groei?

Kies dan nu voor meer Fiducie in je bedrijf en krijg meer grip op je groei!

Nico Verzijden

Ik ben Nico Verzijden, financieel strateeg met een hart voor duurzame voeding, jarenlange ervaring in de duurzame wereld en als financiële man bij kleine bedrijven. Ik wil de financiële duurzaamheid van kleine (ecologisch of sociaal) duurzame bedrijven verbeteren omdat goed omgaan met de aarde en met elkaar, beter is voor iedereen en dat vind ik belangrijk.

1 reactie

  1. Ingrid op 1 juli 2020 om 06:31

    Gefeliciteerd Nico! Mooi om die verwezenlijkingen te lezen.

Laat een reactie achter