Categorieën

Administratie uitbesteden stichtng en vereniging De Tussentuin maakt openbare ruimtes in Rotterdam groener

Annemiek Bongers: Samen maken we de stad groener en socialer

Door Anke Welten - 05 juli 2021

Klant aan het woord: Annemiek Bongers, Stichting Tussentuin en Coöperatie Tussentuinen   “Er is veel buitenruimte in de stad die officieel van iedereen is, maar waarvoor niemand zich verantwoordelijk voelt. Deze ruimte kan groener, maar ook socialer. Met Stichting Tussentuin vormen we min of meer anonieme gemeenschappelijke buitenruimten om tot…

Lees artikel →
rene kress - geef mij zon

René Kres: Mijn bedrijf groeit ieder jaar door ondersteuning van Fiducie

Door Anke Welten - 25 mei 2021

Klant aan het woord: René Kres van Geef mij Zon “Elk zonnepaneel is goed voor dertig jaar groene energie” “Mijn bedrijf ‘Geef mij zon‘ is ontstaan bij Impact Hub Rotterdam, waar ik Nico heb leren kennen. Dat was een workspace voor denkers en doeners werkend aan de transitie naar een…

Lees artikel →
wendy van der klein for purpose Fiducie Rotterdam financiele adminstratie uitbesteden

Wendy van der Klein: Nico is een betrouwbaar financieel adviseur

Door Anke Welten - 14 april 2021

“Nico is een zeer betrouwbare adviseur die zijn afspraken nakomt en echt luistert naar wat je nodig hebt. Ook met allerlei zzp-vragen kun je bij hem terecht en als hij het antwoord niet direct weet zoekt hij het uit en komt er op terug. De prijs-kwaliteitverhouding klopt en hij reageert…

Lees artikel →
Hans Snel van Nectar Marketing

Hans Snel: Fiducie geeft goed advies en bespaart mij veel tijd

Door Anke Welten - 14 april 2021

“Al enige tijd laat ik mijn financiën door Nico controleren. Tot nu toe heel tevreden. Nico heeft voor mij een opstelling gemaakt die ik direct kan invoeren in het belastingformulier, dat scheelde mij veel werk. Ook heeft hij mij goed geadviseerd. Daarbij is Nico een ontzettend aardige man om zaken…

Lees artikel →
Anke Bergmans MountainView Research

Anke Bergmans: Mijn jaarrekening helder opgesteld

Door Nico Verzijden - 14 april 2021

“Nico heeft mijn jaarrekening heel helder opgesteld met bij elke post een uitleg over wat het precies inhoudt. Ook prettig dat hij mijn kosten en btw-aangifte kritisch heeft bekeken en nog wat dingen heeft rechtgezet. Zijn grondige, kritische blik geeft me vertrouwen dat hij niks over het hoofd ziet. En…

Lees artikel →

Klant aan het woord: Thomas Schuurmans

Door Nico Verzijden - 05 april 2020

Duurzaamheid begint bij oprecht willen weten wat iemand wil. ‘Een zoveelste nieuwe shampoofles, is dat wat de wereld nodig heeft?‘ ‘Dit vroeg ik me af toen ik, na een technische baan bij TNO en reizen door ontwikkelingslanden, werkte bij een commercieel ontwerpbureau. Op reis had ik armoede gezien, maar ook…

Lees artikel →

Klant aan het woord: Arabella van Aartrijk

Door Nico Verzijden - 10 oktober 2019

Ongelooflijk hoeveel eten binnen vijftig kilometer van Rotterdam verkrijgbaar is. ”Het was nooit bij me opgekomen om ondernemer te worden, alleen al om alle administratie die erbij komt kijken. Ik ben nog steeds verbaasd hoe ontzettend leuk ik het vind om te ondernemen. Koken was altijd een hobby, die in…

Lees artikel →

Klant aan het woord: Paul Hassels Mönning

Door Nico Verzijden - 05 juni 2019

Als je uitstraalt wat je belangrijk vindt, trek je vanzelf de juiste kansen en mensen aan. ”Ik help de mooiste B2B bedrijven om beter te groeien met behulp van digitale en toch persoonlijke marketing, sales en business development. Dat doe ik vanuit mijn bedrijf dutchmarq voor zowel opdrachtgevers in Nederland…

Lees artikel →

Klant aan het woord: Richard Benesti

Door Nico Verzijden - 28 maart 2019

“Ciloo is een B.V. met daarboven een holding. Deze constructie is opgezet omdat ik voorheen nog twee andere bedrijven heb opgericht met meerdere aandeelhouders. De financiële administratie is voor mij het minst leuke aspect van ondernemen. Ik realiseer me dat het belangrijk is, maar ik heb het te druk en…

Lees artikel →